معرفی انواع PLC های زیمنس و آموزش نحوه کار پی ال سی مهندس یار

از جمله این معایب، می توانیم وابستگی عملکرد آن ها را به رله های مغناطیسی، مثال بزنیم. از دیگر معایب این پنل ها، می توان به وابستگی آن ها به تایمر های کنترل صنعتی اشاره نمود. پی ال سی ها، ابزار های بسیار قدرتمند و محبوبی هستند، و در انواع بسیار متنوع تولید می شوند. انواع پی ال سی ها گسترده می باشند، و یک از این انواع، کاربرد و عملکرد خاص خود را دارد. بنابراین، اگر در فکر تهیه پی اس سی هستید، و یا به طور کلی می خواهید درباره آن ها اطلاعات کسب کنید، لازم است که حتما با انواع آن ها نیز آشنا شوید. این نوع پی ال سی ها ورودی و خروجی های کمی دارد( نهایتاً۴۰ ورودی خروجی) و در پروژه های کوچک مورد استفاده قرار می گیرد.

در زیر همین صفحه میتوانید دیدگاهتان را با ما به اشتراک بگذارید. توانایی های F-system را نیز دارد ,یعنی برای کاربرد هایی که به درجه ایمنی بالا نیاز دارند , plc زیمنس نیز مناسب است. در صورتی که سوالی در خصوص مطالب بیان شده دارید می توانید در قسمت نظرات از ما بپرسید یا با ارائه پیشنهادات خود، ما را در بالا بردن کیفیت مقالات یاری کنید. ساختار مربوط به سخت افزار لوگو را می توانید در شکل زیر مشاهده نمایید. اما ماژول ها طوری ساخته شده اند تا بتوان آنها را کنار هم قرار داد و با حالت کشویی یا نری – مادگی به هم متصل می گردند.

یکی از مفاهیم رک وجود چهار چوب برای نگه داری یا ذخیره سازی چیز ها است. در کنترلرهای منطقی عبارت رک به یک بخش از سخت افزار اشاره می کند که ماژول های مختلف روی آن قرار می گیرند. در واقع بخش های پردازنده، ورودی، خروجی و غیره در پی ال سی های رک نیز به صورت ماژولار ساخته می شوند ولی نحوه ارتباط آن ها با یکدیگر متفاوت است. در مدل رک ماژول ها از نظر فیزیکی به یکدیگر متصل نشده و روی یک شاسی قرار می گیرند. رک در این سری از کنترلر ها شبیه به ستون فقرات سیستم بوده باعث یکپارچگی کل سیستم می شود. اگر بخواهیم به معرفی هر یک از خانواده های این پی ال سی بپردازیم باید بگوییم که S7-200 یک میکرو پی ال سی ارزان قیمت می باشد که می تواند برای مقاصد ساده نسبتاً پیچیده کنترلی به کار رود.

  • خوشبختانه، پی ال سی ها تولید و روانه بازار شدند که این مشکلات را رفع نمایند.
  • وانایی ساپورت کردن از ورودی و خروجی ها در این پی ال سی ها نسبتا بالا بوده و پی ال سی ماژولار تا 2000 ورودی و خروجی را ساپورت می نماید و می توان از آن در پروژه های بزرگ استفاده نمود.
  • همچنین سیم کشی این تابلوها، کار بسیار زیادی می طلبند و سیستم را بسیار پیچیده می کند.
  • سری 300 پی ال سی های S7 کمپانی زیمنس، یکی از پرکاربردترین plcهای کنونی در دنیا است.
  • کنترل کننده ها به دو صورت تک منظوره و چند منظوره قابل برنامه نویسی می باشند.
معرفی انواع PLC های زیمنس و آموزش نحوه کار پی ال سی مهندس یار پی ال سی دلتا 12SE11 از تولیدات برند دلتا است که مورد توجه بسیاری از ماشین سازان و تولیدکنندگان است. این مدل فاقد هرگونه وروردی و خروجی آنالوگ بوده و هر 12 وروردی و خروجی آن که 8 تای آن وروردی و 4 تای آن خروجی می‌باشد به صورت دیجیتال طراحی و تولید شده‌اند. همچنین تعداد این ورودی و خروجی‌ها تا 480 عدد با کارتهای اکسپنشن قابل افزایش می‌باشد که با توجه به 12 عدد خود پی ال سی نهایتا 492 وروردی و خروجی می‌تواند داشته باشد.

PLC زیمنس 1215C DC/DC/DC مدل 6ES7215-1AG40-0XB0

کارشناسان ما همواره آماده پاسخگویی و مشاوره به خریداران و همکاران محترم هستند. این PLC ها با نرم افزار STEP7 زیمنس برنامه نویسی و پیکر بندی میشوند. یکی دیگر از انواع PLC های زیمنس بعد از S5 عرضه شده و خود به پنج خانواده ی مختلف تقسیم میشوند.

حجم زیادی از سیگنال ها را تحت پوشش خود قرار می دهد و در صنایع مختلف، طرفداران زیادی دارد. این نوع از پی ال سی یکی از پرطرفدارترین پی ال سی ها در صنایع ایران است. در صورتی که علاقه مند به plc هستید توصیه می کنیم حتما در دوره های آموزش پی ال سی زیمنس ثبت نام نمایید. در این PLC کلیه ورودی ها و خروجی ها به ماژول مرکزی که در پشت آن قرار دارد، اتصال پیدا می کنند.

خروجی مبدل های ورودی می تواند گسسته (دیجیتال) یا پیوسته (آنالوگ) باشد. وظیفه PLC قبلاً بر عهده مدارهای فرمان رله ای بود که استفاده از آنها در محیط های صنعتی جدید منسوخ گردیده است. اولین اشکالی که در این مدارها ظاهر می شود، آن است که با افزایش تعداد رله ها حجم و وزن مدار فرمان بسیار بزرگ شده، همچنین موجب افزایش قیمت آن می گردد. و به معنایکنترل کننده منطقی برنامه پذیر (قابل برنامه نویسی) یکی از انواع سیستم های کنترل است. امروزه در بین کشورهای صنعتی، رقابت فشرده و شدیدی در ارائۀ راه کارهایی برای کنترل بهتر فرآیندهای تولید وجود دارد.

کنترلرهای پیوسته

مینی پی ال سی LOGO با روش برنامه ریزی خاص بر پایه مدارهای منطقی عمل می کند و از آن جهت کنترل برخی فرآیندها در تأسیسات برقی بکار می رود. در صورتی که علاقه مند به یادگیری پی ال سی هستید و می خواهید به صورت حرفه ای با این تابلو و کاربردهای آن آشنا شوید، توصیه می کنیم در دوره هایآموزش plcثبت نام نمایید. پی ال سی S زیمنس نوع جدید برای کاربردهای متوسط و تا حدی بزرگ نیز می باشد. در این نوع از پی ال سی ها، عناصر اصلی مانند خروجی ها، بخش ورودی، پردازنده و بخش تغذیه، به صورت کامپکت و جمع و جور در داخل یک باکس قرار گرفته اند. پی ال سی های کامپکت برای استفاده در پروژه های متوسط کاربرد دارند. همچنین، برخورداری از ورودی و خروجی بیشتر (حدود ۳۰۰ خروجی)، از دیگر ویژگی های این مدل می باشد.

این نوع پی ال سی ها نیز از کارت های سخت افزاری مختلف پشتیبانی می کند. یکی از پرکاربردترین و مقرون به صرفه ترین PLCهای موجود در بازار ایران کنترلرهای برند دلتا می‌باشند که توانسته به برندی مطرح و خوش نام در ایران تبدیل شود. همچنین این محصولات از سایر محصولات هم رده در برندهای دیگر قیمت مناسب‌تری را داشته و بسیاری از صنعتگران را مجاب به استفاده از این محصول در دستگاه‌های خود کرده‌اند. PLC ایرانی به دلیل کارایی بالا، قیمت اقتصادی و قابلیت‌های آن توانسته است بخشی از سهم بازار را در اختیار گیرد. در همین راستا شرکت Atech ای‌ تک توانسته است plc برند دلتا و لوگو زیمنس را بومی‌ سازی و باز طراحی کند و با قیمت مناسب‌تری نسبت به نمونه خارجی آن به بازار عرضه کند.

معرفی انواع PLC

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار